Algemene huurvoorwaarden De Zuiderkrib

1. RESERVERINGSPERIODES:

Slapen in de WEI Kampeerplaatsen:
• Kampeerplaatsen: minimum 1 nacht met vrije keuze van staplek.
• Maximaal 8 plekken
• Campers mogen bij droog weer de wei betreden, anders i.o. met de boerin.
• Trekkerstentjes mogen in de boomgaard een plek zoeken (gelegen naast het overdekt terras)
• De kampeerplaatsen worden verhuurd vanaf 15.15 uur. Vertrek vindt plaats voor 11.00 uur.


Slapen in de kapschuur als B+B of als vakantiehuis:
• Verhuur per weekend vr t/m ma
• Verhuur per midweek van Ma t/m vr
• Verhuur per week van zaterdag tot Zaterdag
• Verhuur per weekeinde /midweek/week: alle dagen ( o.v.b. van beschikbaarheid).
• De accommodaties worden vanaf 15.30 uur verhuurd. Het vertrek vindt plaats voor 11.00 uur


Slapen op de dijk Tiny house
Het dijkhuisje is een eenvoudige cabin on wheels, midden in een groene omgeving grenzend aan natura 2000 gebied. Er is dan ook respect voor omliggende natuurgebieden en hiermee houdt je rekening na zonsondergang. Na 22.00 is er rust.
Op de dijk kan je geen gebruik maken van BBQ en open vuur helaas. Dit kan uiteraard onder de overkapping van de boerderij.
Het dijkhuisje is goed geïsoleerd en voorzien van elektrische vloerverwarming. De hut is comfortabel maar met ’t idee back to basic, het is dan ook niet bereikbaar met gemotoriseerd vervoer. De beleving start op de boerderij. Bagage kan i.o. geleverd worden.
Er is een beperkte stroomvoorziening en wel max 15 ampère. Hierbij is rekening gehouden bij de keuze een aanschaf van materialen. Zo kook je op gas voor eten, theewater en het zetten van koffie. Er is een kleine koelkast en ledverlichting. Je kan je telefoon opladen maar denk eraan dat niet alles tegelijk kan. Er is max. 3000 wattage. Dit wordt o.a. gebruikt voor warm douchewater en je vloerverwarming (als hij aan is) Je mag een bewuste douche nemen. Er is namelijk geen wateraansluiting en er is een schoonwatertank met 300 liter water, genoeg voor een weekend. Drinkwater zit in flessen, het is van belang er zuinig mee om te gaan. Hervulbaar op de boerderij in het spoelhok. Er is een droog toilet aanwezig. Dit betekend dat de urine gescheiden wordt van de fecaliën. Hiervoor is een helofytenfilter onderaan de dijk geplaatst. Het is van belang dat je alleen de eco afwasmiddel en eco douchematerialen die geplaatst zijn door de eigenaar gaat gebruiken, om het systeem zo goed mogelijk zijn werk te laten doen.
Wij gaan ervan uit dat de huurder bij boeking kennis heeft genomen van de aard van het dijkhuisje en zelf alle benodigde voorbereidingen heeft getroffen om het verblijf tot een goed verloop te brengen.
Bij storing van apparatuur dien je altijd de eigenaar te contacten via telefoon, zie lijst Dijkhuisje.
• Minimaal 2 nachten in het weekend van vr-zo of vr-ma
• Doordeweeks 1 nacht boekbaar.
• Boeren ontbijt is optioneel bij te boeken
• Excl. Schoonmaakkosten a 40,- en incl servicekosten 

2. RESERVERING:
• De reservering is pas geldig na akkoord van de verhuurder en na ontvangst van het reserveringscontract en aanbetaling van het eerste termijn op de daarvoor aangegeven datum op het contract.
• Enkel een betaling (zonder reserveringscontract) leidt niet tot een geldige reservering.
• Het contract staat op naam en is niet overdraagbaar aan derden.
• Voor iedere wijziging van de reservering (verandering aankomst of vertrek datum, etc.) zal €10 extra worden berekend.
• Er zijn 8 kampeerplekken in de wei en 2 camperplekken op het erf. Bij aankomst kan U in overleg met de eigenaar een plekje uitkiezen en de nummer plaats aan ons doorgeven. Wij doen ons uiterste best om aan voorkeurswensen te voldoen.
• Kampeerplaatsen: een reserveringsbevestiging zal worden toegestuurd.
• Logementen: Tijdens uw boeking reserveert U het gekozen logement type. U ontvangt hiervan een reserveringscontract.
• Logement de Koe is een aangepaste kamer. i.o. kunnen wij extra hulmiddelen reserveren voor U bij erkende bedrijven. Deze worden achteraf doorberekend.
• Extra producten en services kunnen bijgeboekt worden tegen betaling. Soms wordt hier borg doorberekend.
• Voor het dijkhuisje Slapen op de dijk wordt € 300,- borg gerekend.

3. AANBETALING:
Kampeerplaatsen en logementen

• 50% van het totaalbedrag 3 dagen na de reserveringsdatum.
• 100% van het totaalbedrag indien reservering minder dan 45 dagen voor de gereserveerde aankomstdatum.
• Geaccepteerde betaalmiddelen voor de aanbetaling: internationale bankoverschrijvingen.

4. BETALING VAN HET EINDBEDRAG:
Kampeerplaatsen en logementen:
• Het totaal bedrag moet 45 dagen voor aankomst betaald worden.
• Bij een last minute boeking (binnen 14 dagen) dient U het bedrag direct over te maken.
• Bij gebreke, wordt uw reservering geannuleerd en de aanbetaling niet terugbetaald.
• Er zal geen reductie worden toegepast in geval van verlate aankomst of vervroegd vertrek.
Producten / arrangementen:
• Voor aanvang dient de factuur betaald te zijn met oog op organisatie/bestelling.


5. NIET BEZETTEN:
• Zonder een schriftelijk of via mail bericht van de huurder / kampeerder met precisering van een gewijzigde aankomstdatum komt de accommodatie of de kampeerplaats de dag na gereserveerde aankomstdatum, om 12.00 uur, weer tot beschikking van Boerderij de Zuiderkrib.
• Er zal geen reductie of vergoeding worden toegepast in geval van verlate aankomst of vervroegd vertrek voor welke reden dan ook.
• Geboekte arrangementen of producten m.b.t. food kunnen tot 7 dagen i.o. verzet worden naar een andere datum.
• Geboekte arrangementen of producten m.b.t. non-food kunnen alleen verzet worden in medische nood gevallen (na aantonen van bewijs) of extreem slecht weer omstandigheden (code oranje/rood).
• De eigenaar kan in bepaalde gevallen de geboekte arrangementen cancelen zonder opgave van reden.

6. BORG:
Bij afname van bepaalde producten is een borg van toepassing. Het verschilt per product en wordt bij “goed gebruik” na 7 werkdagen op de rekening retour gestort. Wordt er tijdens of na controle van de verhuurperiode iets in gebreke gesteld aan desbetreffende product ontvangt U een brief met daarin een bedrag van de betaalde borg welke ingehouden wordt, als er sprake is van schade aan gehuurd product.


7. Ontbijt
We ontzorgen je graag, we bieden immers bed en brood. Wil je een overheerlijk boerenontbijtje met streekproducten, dan kan je deze een week (voor maandag) van te voren bestellen via de site.
Dit geldt ook voor de boeren picknick.


8. HUIS REGLEMENT
1. Elke kampeerder / huurder dient zich aan het verblijf reglement te houden. Overschrijding van het reglement kan tot uitzetting leiden zonder enige compensatie. Voor aanvang vragen wij U het reglement door te nemen en elkaar hier op nette wijze op aan te spreken indien nodig.
2. WA verzekering verplicht voor iedere kampeerder / huurder.
3. Alleen bezoek na overleg met de directie is met een maximaal 2 personen à 3,- p.p. per kampeermiddel mogelijk op het kampeerveld. Extra dag gasten bij de logementen is niet mogelijk. De directie kan de toegang weigeren aan de personen die niet ingeschreven zijn.
4. Gedurende uw verblijf staat de eigenaar tot uw dienst om eventuele problemen op te lossen en eventuele klachten in behandeling te nemen. Graag binnen koffieschenkerij tijden of telefonisch tot 20.00 uur. (uitgezonderd noodsituaties)
5. Wij adviseren u een annuleringsverzekering bij een verzekeringsmaatschappij af te sluiten waar u bij annulering de kosten kunt declareren. Bij annulering berekenen wij de totale prijs van de boeking/reservering.
6. Wij vragen de gasten met een camper om het op- en afrijden tot het minimum te beperken. Dit in verband met de rust op de camping en de ondergrond.
7. Slecht weer omstandigheden:
• Indien het kampeerterrein niet begaanbaar is vanwege regenval of code rood; kunnen wij de kampeerplek sluiten en uw reservering annuleren.
• Bij code rood is het niet mogelijk om in de Tiny House op de dijk te verblijven en bieden we U een andere datum aan om uit te kiezen. Mocht dit tijdens uw verblijf gebeuren dan wordt u verzocht om het verblijf te verlaten en de veiligheid op de boerderij op te zoeken.
8. Parkeren: Op het kampeerterrein zijn geen auto’s toegestaan. Bij droog weer mag je laden en te lossen. Auto's dienen op het erf in de P vakken geplaatst te worden. Er is een kar en kruiwagen aanwezig om uw spullen te vervoeren.
9. Privacy: Het terrein aan de linkerzijde van de grote domeinschuur is toegankelijk voor gasten en kampeerders. De tuin achter de heg is privacy voor het gezin. Bij vragen graag tijdens openingstijden koffieschenkerij of 06-30079199 tot 20.00 uur.
10. De schuur is privéterrein van de eigenaar en niet toegankelijk voor gasten.
11. Dieren: Er is een pony, poes en kippen. Gelieve niet te voeren, knuffelen mag.
Het kippenhok is toegankelijk voor iedereen, uitgezonderd zwangere dames.
12. De stal in de domeinschuur met natte ruimte is toegankelijk voor kampeerders via de entree aan de linkerzijde achteraan.
13. Indien T121 verhuurd is kunnen de kampeerders gebruik maken van het invalide toilet en douche bereikbaar via het spoellokaal.
14. De horeca ruimte T121 met bijbehorend terras is open op maandagmiddag en donderdagmiddag van 12.30-16.30 uur om iets te nuttigen. En de eerste zondag van de maand. (zie lijst in de kas) Deze wordt verder verhuurt voor vergaderingen etc. Bij extreem slecht weer kan je ‘s avonds gebruik maken van de kas of koffieruimte. Graag netjes achter laten.
15. De overkapping is voor algemeen gebruik, hier mag de kampeerder gebruik van maken, bij slecht weer kan je hieronder koken. (o.v.b. van beschikbaarheid, indien deze verhuurt is de overkapping niet toegankelijk)
16. Kampeerders mogen afwassen in het spoellokaal.
17. Er is een koelkast voor gemeenschappelijk gebruik in het spoellokaal.
18. Gebruik vuurschaal uitsluitend op betonplaat, mits de overige kampeerders niet in de rook komen te zitten. (i.o. directie). Dichte houtkachels met pijp zijn op het terrein toegestaan, mits er geen vuurverbod is.
19. Hout is erg duur geworden, daarom vragen wij een vergoeding per zak. Hout voorraad ligt in het houthok met QR code (bij afval bakken)
20. Heb je een heerlijk kampvuur gebouwd? Dan graag als het de andere dag gedoofd is in de daarvoor bestemde ton het as deponeren, zodat het opgeruimd is voor de volgende gast.
21. Speciale pannen voor outdoor cooking graag afwassen met heet water en voorzien van een laagje olie.
22. Je mag de hangmat of deken lenen, graag terug hangen in spoellokaal na gebruik of bij nat weer.
23.Muziek is toegestaan op de boerderij bij eigen kampeerplek, zonder overlast aan mede kampeerders.
24. Speel je een kampvuur instrument? En speel je een deuntje,...leuk...dan krijg je van de boerin een drankje naar keuze.
25. Rust vanaf 23.00 uur.
26. Aankomsttijd kampeerder: 15.15 uur en Logementen vanaf 15.30 uur.
25. Vertrek voor 11.00 uur
26. Afval: Wij sorteren plastic-papier en rest en glas. Ook graag het glas opruimen uit de B&B in het speol lokaal.
27. Op onze boerderij wonen kinderen en werken er mensen met een hulpvraag. Het is daarom niet toegestaan om onder invloed van drugs te zijn of te dealen.28.Na bevestiging / betaling bent u akkoord gegaan met deze voorwaarde.

Bij nood:
Bel 112 of HAP 0527-203000
Boerin: 06-30079199
Boer: 06-51555849
Verzamelplaats calamiteiten: pluktuin
Boerderij de Zuiderkrib – logementen en groene kampeerplek
BTW-nummer: NL001657128B59
KVK-nummer: 66441528

Boerderij de Zuiderkrib | Zwartemeerweg 62 | 8317 PD | Kraggenburg | versie nr. 2023-1
Bij nood:
Bel 112 of HAP 0527-203000
Boerin: 06-30079199
Boer: 06-51555849
Verzamelplaats calamiteiten: pluktuin
Boerderij de Zuiderkrib – logementen en groene kampeerplek
BTW-nummer: NL001657128B59
KVK-nummer: 66441528

Boerderij de Zuiderkrib | Zwartemeerweg 62 | 8317 PD | Kraggenburg | versie nr. 2023-1

Copyright 2023-2024 Zuiderkrib - 
Webdesign by Waves & Woods
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram