PROEF DE ZUIDERKRIB

ZUIDPUNT T121

Koffie & thee schenkerij in kraggeburg

Welkom voor een heerlijke koffie met homemade lekkers gezellig binnen of op het terras. En waar we je graag het lokale verhaal van de Zuiderkrib laten beleven. Kinderen kunnen heerlijk hun gang gaan op en bij het natuurlijke speelelement.

OPENINGSTIJDEN
Geopend op maandag en donderdag middag van 12.30- 17.00 uur.
En elke eerste zondag van de maand vanaf maart t/m okt.
De overige dagen zijn we boekbaar voor kleisessie of besloten bijeenkomsten.

Iets bijzonders en lokaal?

Een bijzondere bijeenkomst of een kleisessie; opzoek naar een inspirerende natuurlijke omgeving met buiten of binnen locatieruimte waar je gebruik van kan maken in combinatie met onze service, zoals een gevulde picknickmand tijdens een wandeling over het landpad? Dat kan! 

Binnen ruimte T121 is te huur voor bijeenkomsten. Deze biedt plaats aan 15-20 personen. Inclusief gebruik buitenterras. Vanaf een halve dagdeel te boek, incl gebruik van kofie en thee arrangement.

Buitenruimte

Een buitenmeeting? De overdekte MESTPLAAT is te gebruiken voor de echte buitenbeleving. Voorzien van een loungezit en houtkachel.
Huur onze binnen- en/of buitenruimte

Picknickmand verhuur

Van april tot en met eind oktober kun je een picknickmand huren. De picknick zit verpakt in een handige fruitkist en wordt geleverd op een karretje voor vervoer naar de pluktuin of dijk. 

De mand bevat: Hartige-  en zoete taart, luxe broodje gezond met oude kaas of ham, Koffie of thee, (Karne)melk, Stadse limonade of een sapje, Fruit van het seizoen + een Yoghurtje. De prijs is 25,- per persoon en vanaf 2 personen te bestellen.

Reserveer een picknickmand

Streekproducten uit de Noordoostpolder

Op de oude koeienstal staat een kast met verkoop van streekproducten die we gebruiken voor onze picknickmanden en ontbijten. Eerlijk gemaakte producten van lokale ondernemers met een goed verhaal  en van Nederlandse bodem! Vind jij deze producten ook zo lekker? Neem ze dan mee voor thuis.

Zelfbediening: Koffie van KEET

Achter de Zwartemeerdijk ligt het 7e landart kuntswerk van Pier+Horizon, waar we op zomerse dagen Koffie van KEET neerzetten met koffie, koek en koude sap in de picknickmand....een verassing te midden van de akkers. Strijk even neer in het gras en geniet.

Rustpunt voor fietsers + wandelaars

De Pipowagen bij ons aan de weg is een rustpunt voor fietsers en wandelaars. Tijdens onze openingstijden mag je gebruik maken van bepaalde faciliteiten op onze boerderij zoals het toilet, het bandenplaksetje, de waterkraan en het oplaadpunt. Wij verkopen ook ambachtelijk ijs!
Copyright 2023-2024 Zuiderkrib - 
Webdesign by Waves & Woods
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram