SLAPEN OP DE DIJK

Wil jij ook wakker worden in een dijkhuisje met niets om je heen? Alleen met groen gras, wuivend riet en uitzicht over het water?

Kom dan 2 nachtjes vertoeven in een tiny house en van alle gemakken voorzien. Met als extraatje, zoals de bedoeling is van tiny houses, een stukje bewustwording van je omgeving en de luxe waarin we allemaal leven. Waar anders dan te midden van de natuur elementen, zoals we ze hier kennen, kan je dit beleven, achter op de akker van de BOER. Wakker worden als de zon opkomt of door de vogels op ’t water gewekt worden…lopend over de dijk met je voeten in het gras met zicht op een lappendeken van kleurschakeringen…of ’s nacht staren naar alle sterren en lichtjes aan de overkant van het meer….. of juist over de Pier van landschapskunstwerk Pier+Horizon slenteren…..om de zon en de wind te voelen en in de verte de kerktoren’s van Genemuiden waar te nemen….

Wil jij je ook laten inspireren door deze bijzondere plek die wij koesteren? Boek dan deze micro experience voor een weekend slapen op de dijk.

In samenwerking met Landart Flevoland, vertellen we je het VERHAAL van…..

Slapen op de dijk biedt plek voor max. 2 personen. Beschikt over een droogtoilet en douche. Heeft een vide met een 2 persoons bed en kijkramen naar buiten. Er is een klein keukentje met fornuis en koelkast. Kan je een heerlijk kopje koffie zetten met een percolator en heb je rondom uitzicht. De Tiny wordt verwarmd met vloerverwarming. De reis begint vanaf de parkeerplek op de boerderij, waar de wandeling van 1 km je brengt bij je bestemming. Binnen in het huisje zijn tal van ludieke items die je op bijzondere wijze een stuk lokale historie verteld over de Zuiderkrib. * Bagage wordt in overleg gebracht * Een boeren streek ontbijt kan je bij boeken en wordt bezorgd per bakfiets
Boek je Tiny moment
Copyright 2023-2024 Zuiderkrib - 
Webdesign by Waves & Woods
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram