SLAPEN IN DE KAPSCHUUR

de oude varkensschuur biedt 2 logementen aan.......

Alle kamers zijn voorzien T.V, wifi en een zitje op de kamers. Lokaal boeren ontbijt is bij te boeken. Het ontbijt wordt voor je geserveerd op het privé terras of in de gezamenlijke ruimte. Er is een gemeenschappelijke ruimte met een heerlijke bank en open haard. Het overdekt terras biedt vergezichten over de landerijen en zorgt voor een ontspanningsmoment. Lekker relaxen op het buiten meubilair of vuurtje stoken in de vuurput met marshmallows voor de kinderen. Het echte buitenleven gevoel.

LOGEMENT DE KOE

2 PERSOONS

Een mooie slaapkamer met een knipoog naar het verleden van de boerderij en boer Willem. Een ruime 2 persoons kamer met aangepaste voorzieningen. Denk hierbij aan fijne hoog laag bedden, die naast elkaar of afzonderlijk van elkaar gezet kunnen worden. Maar met een hippe touch waardoor het een fijn verblijf biedt. De badkamer is extra ruim en heeft een douchezitje en een hoog toilet.

Boek hier

LOGEMENT FOLKLORE

4 PERSOONS  

In deze kamer waan je in de tijd van de Zuiderzee, met de prachtige kleuren van folklore uit deze streek.
Een 4 persoons kamer voor 2 volwassenen en een zolderverdieping met ruimte voor nog 2 slapers. Een heerlijke eigen badkamer maakt het compleet. Op zolder staat ook een ledikantje.
Boek hier

Vakantiehuis

De kapschuur kan als vakantiehuisje geboekt worden voor 6 mensen. De kapschuur is voor een lang weekend, een midweek of voor een verblijf van een week of langer te boek.

XTRA ZORG OP VAKANTIE

Is er een zorgvraag, dan kan dit eventueel geregeld worden. Ook op het gebied van: opvang tijdens de vakantie voor mensen met een verstandelijke en of psychische hulpvraag kunnen wij een vorm van “vakantie opvang“ bieden.

Copyright 2023 Zuiderkrib - 
Webdesign by Waves & Woods
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram