SLAPEN IN DE KAPSCHUUR

de oude varkensschuur biedt 2 logementen aan.......

Een unieke boerenbeleving! Logeren in een oude varkensschuur. We bieden twee logementen aan: 'de koe' & 'folklore'. De kamers zijn vanaf 1 nacht te boeken en zijn voorzien van T.V, wifi en een zitje. Een lokaal boeren ontbijt is bij te boeken en wordt voor je geserveerd op het privé terras of in de gezamenlijke ruimte. 

In de gemeenschappelijke ruimte wordt het boeren streek ontbijt geserveerd, kan je de keuken gebruiken en kan je heerlijk neerploffen op de bank met een goed boek. Het overdekt terras biedt vergezichten over de landerijen en zorgt voor een ontspanningsmoment. Lekker relaxen op het buiten meubilair of vuurtje stoken in de vuurput met marshmallows voor de kinderen. Het echte buitenleven gevoel. 

LOGEMENT DE KOE

2 PERSOONS

Een mooie slaapkamer met een knipoog naar het verleden van de boerderij en boer Willem. 

Een ruime 2 persoons kamer met aangepaste voorzieningen. Denk hierbij aan 2 1 persoons electrisch verstelbare boxspringen, die naast elkaar of afzonderlijk van elkaar gezet kunnen worden. Maar met een hippe touch waardoor het een fijn verblijf biedt. De en-suite badkamer is extra ruim en heeft een douchezitje en een hoog toilet.

Boek hier

LOGEMENT FOLKLORE

4 PERSOONS  

In deze kamer waan je in de tijd van de Zuiderzee, met de prachtige kleuren van folklore uit deze streek.

Een 4 persoons kamer voor 2 volwassenen en een zolderverdieping met ruimte voor nog 2 slapers. Een heerlijke eigen badkamer en apart toilet maken het compleet. 

De beneden verdieping heeft een 2 persoons kingsize boxspring. Op de zolderverdieping is een slaapplek voor 2 en er staat ook een ledikantje. 

Boek hier

Vakantiehuis

De kapschuur kan als vakantiehuisje geboekt worden voor 6 mensen. De kapschuur is voor een lang weekend, een midweek of voor een verblijf van een week of langer te boek.
Boek hier

XTRA ZORG OP VAKANTIE

Is er een zorgvraag, dan kan dit eventueel geregeld worden. Ook op het gebied van: opvang tijdens de vakantie voor mensen met een verstandelijke en of psychische hulpvraag kunnen wij een vorm van “vakantie opvang“ bieden.
Copyright 2023-2024 Zuiderkrib - 
Webdesign by Waves & Woods
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram