SLAPEN IN DE WEI

Slapen op de zeebodem, stoer buiten koken, back to basic en avontuurlijk kamperen zijn de woorden voor Slapen in de WEI. Gewoon lekker met je voeten in het gras, kijkend over de akkers vanuit je bed  naar de zonsopkomst. Een verfrissende duik in het Zwarte Meer om daarna onder de warme buitendouche je dag te starten. Dat kan dit seizoen op de POP-up camping. Een toffe uitvalsbasis voor je kampeermoment. De eenvoud en natuur zijn typerend daarvoor.

Met je kekke camper of tentje

Kom je met je tentje dan hebben we plek in de hoogstam boomgaard. Heb je een hippe camper of sleurhut dan zijn er 8 plekken in de WEI. De overdekte mestplaat is de ontmoetingsplek waar je in de schaduw kan zitten, droog kan koken of vuurtje kan stoken. De vuurplaats heeft een BBQ en er zijn buitenkookpannen die je mag lenen. We hebben eenvoudig, spik splinter nieuw sanitair. De warme buitendouche met sterrenhemel of slingertouw als extra beleving maar bovenal back to basic. Wist je trouwens dat we aan de Lange afstand Zuiderzee route liggen met onze locatie?

* In het voorjaar hebben wij een speciaal maaibeleid voor de beestjes en de biodiversiteit.
* De camping is autoluw en alleen voor laden lossen toegestaan bij droog weer, anders zijn er kruiwagens.

Reserveer je plekje in de wei
Copyright 2023-2024 Zuiderkrib - 
Webdesign by Waves & Woods
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram